Parasta paikallisesti (Vrethink Oy) jälleenmyy yhteistyökumppaneidensa lahjakortteja. Yhteistyökumppanien lahjakortit ovat lahjakortteja, joita myydään Parasta paikallisesti kautta Parasta paikallisesti yhteistyökumppanien toimesta ja jotka lunastetaan yhteistyökumppanien kaupoissa, ravintoloissa ja muissa palveluissa. Voit siis ostaa lahjakortin Parasta paikallisesti  -palvelun kautta, mutta yhteistyökumppanit vastaavat lahjakortin käytön ja lunastamisen onnistumisesta.

Yhteistyökumppanin lahjakortin haltijalle tämä tarkoittaa, että yhteistyökumppanit vastaavat seuraavasta: lahjakortin käyttö ja lunastaminen, viat ja virheet lahjakorteissa sekä tuotteet ja palvelut joihin lahjakortit voi lunastaa. Tämä tarkoittaa myös, että yhteistyökumppanin mennessä konkurssiin Parasta paikallisesti -palvelulta ei voi hakea korvausta tai takaisinmaksua yhteistyökumppanien lahjakorttien arvosta.

Asiakkaana sinulla on 14 päivän palautusoikeus Parasta paikallisesti -palvelusta ostetuille lahjakorteille. Mikäli haluat palauttaa ostamasi lahjakortin, palautus täytyy suorittaa Parasta paikallisesti -palvelun kautta, eikä yhteistyökumppanin kautta.

Lahjakorttien hinnat ilmoitetaan euroina, ja niihin sisältyy arvonlisävero.

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Parasta paikallisesti pidättää oikeuden muuttaa lahjakorttivalikoimaa. Muutokset tulevat voimaan ilman etukäteisilmoitusta.

Emme vastaa seuraamuksista, jotka ovat aiheutuneet kolmansien osapuolien tekemistä sopimusrikkomuksista.

Maksaminen

Maksaminen on turvallista ja se tapahtuu Paytrailin kautta. Voit maksaa tilauksesi verkkopankkien kautta.

Toimitus

Lahjakortit toimitetaan sähköpostitse. Tilaajan vastuulla on ilmoittaa oikea sähköpostiosoite. Parasta paikallisesti ei ole vastuussa toimituksesta, mikäli vastaanottajan osoitetiedot on annettu väärin. Emme vastaa toimitusviiveistä, jotka ovat aiheutuneet kolmansista osapuolista. Sähköisten lahjakorttien toimitus tapahtuu viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimituskulut

Lahjakorttien toimitus- ja käsittelykulut ovat 2 EUR.

Voimassaoloaika

Yhteistyökumppanimme määrittävät omien lahjakorttiensa voimassaoloajat, jotka myydään Parasta paikallisesti -palvelun kautta. Pidätämme täten oikeuden muuttaa voimassaoloaikaa, sekä mahdollisia virheellisiä tietoja kotisivullamme.

Palautusoikeus

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus alkaa siitä päivästä, jolloin olet vastaanottanut tilatun tuotteen. Lahjakortin palauttaminen ja/tai vaihtaminen on sinulle ilmaista.

Palautus

Lähtetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@parastapaikallisesti.fi

Liitä mukaan yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero ja tilausnumero, sekä kopio tilausvahvistuksestasi, jos mahdollista.

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, hyvitämme koko lahjakortin summan 8 arkipäivän kuluessa.

Reklamaatiot ja tuki

Reklamoidaksesi lahjakortin, ota yhteyttä suoraan lahjakortin myöntäneeseen yhteistyökumppaniin. Parasta paikallisesti ei vastaa virheistä ja vioista yhteistyökumppanien tuotteissa tai palveluissa. Lue lisää yhteistyökumppanien lahjakorteista täältä.

Reklamaatio-oikeus tarkoittaa, että asiakkaana voit tehdä valituksen virheistä tai puutteista tilauksessasi.

Riitojen ratkaisu

Kaikki käyttäjäsopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaisesti Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa.