MariMari - lahjakortti

MariMari - lahjakortti

50,00 €
Sisältää alv:n

Lahjakortti MariMariin

Lahjakortin arvo
Määrä

MariMari Collection on uniikki ja täysin kotimainen naistenvaatemallisto. Mallisto koostuu teemallisista kokoelmista, jotka elävät kaudesta toiseen. Kaikki tuotteet valmistetaan Lahdessa.

MariMarin vaatemalliston rakennusaineita ovat selkeä muotoilu, ajattomuus, kotimaisuus, kestävät materiaalit ja laadukas ompelu. Twistit ja kontrastit saadaan pienistä yksityiskohdista.

MariMarin vaatteet ovat tarkoitettu jokapäiväiseen ja ympärivuotiseen käyttöön. Materiaalit ovat miellyttäviä rakenteeltaan ja kestävät hyvin kulutusta. MariMari-nainen on oman tiensä kulkija, joka arvostaa pukeutumisen helppoutta, eettisiä ja ekologisia arvoja sekä yksilöllisyyttä.

MariMarin tuotevalikoimaan kuuluvat oman malliston lisäksi muutamia muita kotimaisia ja eurooppalaisia vaate-, asuste- ja korumerkkejä. MariMarin valikoimassa on myös erilaisia Lifestyle-tuotteita, kuten vegaanisia ja biohajoavia pesuaineita, tyynyjä, industrial-henkistä sisustustavaraa ja -huonekaluja, kestokasseja ja erikois-elintarvikkeita.

Lahjakortin voi käyttää MariMarin putiikissa Lahdessa.

Lisätiedot

Toimiala
Vaatekaupat
Lahjakortti on voimassa
12 kk